КРАНЕВО Фестивал на Цацата

12/06/2020, 13/06/2020
1-ви ден
ТРЪГВАНЕ  7.00 часа от ОМВ срещу Ц.Ж.П. гара Русе.Пристигане и включване във фестивалът,който ще се разгърне на територията на с.Кранево в няколко основни локации. Там във времето и пространството, ще бъдат изявени тематични събития – концерти, танцови спектакли, лятно кино, игри, надпревари, кулинарни демонстрации, конкурси.
Провеждането на фестивала съвпада с традиционния ежегоден събор на Кранево.
На Главната сцена ще се изявят популярни български изпълнители и състави. Програмата започва в петък и ще завърши в неделя.
В центъра на селото ще бъде обособена специална Фестивална зона. В нея ще бъдат задоволени всички кулинарни капризи на морска тематика. В изградени за фестивала шатри, част от най-добрите готвачи в Кранево ще готвят на живо пред вас. Очакват ви стотици литри Шуменско пиво, ще опитате отлежали и млади вина от изба „Варна”, а за тези които ще наблегнат на твърдите напитки, ще се погрижат нашите партньори от винпром „Пещера”.
В детската зона програмата ще продължи през целия уикенд, а допълнителните забавления по време на фестивала, може да откриете в пълната програма.

Цена: 50 лева


Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран микробус /автобус;
  • представител от травел агенцията;


Цената не включва:

  • лични разходи
  • храна
  • задължителна застраховка за лица до 80 год. - 1.00 лв.Допълнителна информация


Минимален брой туристи – 40 човека

 

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

 

Необходими документи за резерваяция – 3 имена(по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

 

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори”

със ЗАД"АРМЕЕЦ"АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100002193/17.07.2019г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113