КАРЛОВО - ПРАЗНИК НА РОЗАТА

Очаквайте скоро
1-ви ден

Отпътуване от гр.Русе в 06,00 часа,бензиностанция ОМВ срещу ж.п.гара в посока гр.Карлово.  Пристигане около 10-10.30ч. и включване в Карнавалното шествие по повод Празника на розата. Свободно време.Отпътуване за  с. Скобелево, където се намира Етнографски музей "Дамасцена" - разположен в сърцето на Розовата долина, между гр. Казанлък и гр. Павел баня, откъдето се откриват неповторими гледки едновременно към Стара планина и Средна гора, както и непосредствената му близост до голяма собствена розова градина, засята с маслодайни рози.Посещение на комплекса.Това е място, където може да  научите повече за производството на етерични масла: от съвременните технологии за извличане, до традиционните методи използвани преди 350 години. Заедно с това всеки посетител може да тества различни видове етерични масла и да научи повече за тяхното приложение.

След обиколката ще се насладите на благоуханието на розите в градината на комплекса и ще опитате традиционната гюлова ракия (ракия от рози), сладко и мед от рози.След това ще посетим и малката семейна ферма за щрауси и био продукти с кафе-бар и магазинче за био и локални продукти,където можете да опитате вкусен крем карамел, богат асортимент от био сладка и сокчета. Отпътуване за гр.Русе.Пристигане вечерта. 


Цена: 50 лева


Цената включва:

* ТРАНСПОРТ с лицензиран туристически автобус / микробус
* представител на фирмата


Цената не включва:


* разходи от личен характер
* Етнографски комплекс " Дамасцена" - 8.00лв. за всички / деца,възрастни и пенсионери /
* ферма за щрауси - 2.00 лв. за възрастни и 1.00 лв. за деца и пенсионери
* задължителна застраховка - 1.00 лв.Допълнителна информация


Екскурзията се осъществява при минимум 14 човека

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до  5 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация – 3 имена (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 3 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и  независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори”


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113