СЕВЛИЕВО - ПРАЗНИК НА ТИКВАТА

Посетете Севлиево по време на атрактивния празник, посветен на тиквата! 
Очаквайте скоро
1-ви ден

Отпътуване в 7.00 ч. от гр. Русе- ОМВ срещу ЖП гара, по маршрут: Русе-Севлиево. Пристигане в гр. Севлиево преди обяд. 

  • Ежегодно в гр. Севлиево през месец октомври се отбелязва колоритния празник на тиквата, който продължава цяла седмица. На площада пред дома на културата се правят изложби на тикви със странна форма, състезание за най-голяма тиква, най-малка тиква, най-дълга тиква, най-красиво декорирана тиква. Ще бъдат открити няколко кулинарни изложби с тиквени специалитети: Щрудел с тиква, баница с тиква, пълнена тиква със сушени плодове, супа от тиква, крем от тиква, петмез и рачел от тиква, тиквен хляб и много други ястия приготвени от зеленчука. За доброто настроение на посетителите ще има песни, танци и други забавления. Възможност за посещение на етнографски комплекс „Дандоловите къщи”, Хаджистояновото училище построено през 1844г. в града.
Отпътуване за гр.Русе около 16.00ч. 

Цена: 44 лева


Цената включва:

* транспорт с туристически автобус / микробус
 * туристическа програма гр. Севлиево
 * представител на фирмата
 


Цената не включва:

* разходи от личен характер
  * входните такси за посещаваните обекти: около 6 лв.
* задължителна застраховка за лица до 70 год. - 1.00 лв.Допълнителна информация


  • Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 5 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и  независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори”със ЗАД"АРМЕЕЦ"АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113