Двор на кирилицата/Плиска – ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК

Очаквайте скоро
1-ви ден

Отпътуване от Русе в 06:00ч.  в посока  гр. Плиска. Музеят “Двор на кирилицата” е организиран в две свързани едно с друго пространства: Двора с буквите, Хачкара, Параклис ПРЕЗ Картинната галерия отиваме към Крепостта, в която на 2 етаж може да видим восъчни фигури на най-успешните български владетели и накрая излизаме на Алеята на писателите.Отпътуване къв  с.Неофит Рилски,  където се намира най -големият “Исторически парк“ открит на 22.06.2019г. Замислен като мащабен комплекс, разположен в завършения си вид на над 500 декара площ, Исторически парк предлага на българските и чуждестранни посетители интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето през петте епохи на човешката цивилизация, оставили следи по нашите земи. От епохата на халколита и неолита, през славната история на траките и Рим, до разцвета на Първото и Второто българско царство.

Отпътуване към Русе. Пристигане вечерта.


Цена: 35 лева


Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус/микробус
  • Екскурзоводско обслужване
  • посещение на историческият комплекс “Исторически парк” в с.Неофит Рилски


Цената не включва:

  • Входни такси – Исторически парк-30лв/15 лв. и Двор на крилицата – 8 лв/ 4 лв
  • Разходи от личен характер
  • задължителна застраховкаДопълнителна информация


Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 5 дни преди тръгването.

 

Необходими документи за резервация – 3 имена  (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност,тел.номер за връзка

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 3 дни преди датата на тръгване !!!

 

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100002193/17.07.2019г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113