ШУМЕН - РАЗГРАД

Очаквайте скоро
1-ви ден

Отпътуване в 7.00 часа от бензиностанция ОМВ срещу ж.п. гара Русе .Пристигане в Шумен и посещение на Томбул джамия " Шериф Халил Паша ".Продължаваме за историко-архиологическият резерват " Шуменска крепост" и паметника "Създателите на българската държава" - открит в чест на 1300 - годишнината от създаването на България . Следва пешеходна обиколка в Шумен - регионален исторически музей , църквата , къща-музей  " Панайот Волов",Куршум чешма и други.Свободно време в центъра , с възможност  за  обяд  и  разходка.

Продължаваме за Разград - известен като столицата на Лудогорието.Посещаваме Абритус и Зоологическата градина. Отпътуваме за Русе следобяд и пристигаме вечерта.


Цена: 40 лева


Цената включва:

  • транспорт с автобус / микробус
  • представител на туроператора


Цената не включва:

  • входни такси на посещаваните обекти по програмата
  • застраховка
  • разходи от личен характерДопълнителна информация


Минимален брой туристи - 24 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 5 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена  (по лична карта или паспорт)  ЕГН на всеки турист и тел. за връзка!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 3 дни преди датата на тръгване

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!ТУРОПЕРАТОР''МОНИК 1238 ЕООД''ИМА СКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА''ОТГОВОРНОСТ НА ЛИЦЕНЗИРАНИ ТУРОПЕРАТОРИ" със ЗД"ЕВРОИНС"АД

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100002193/17.07.2019г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113