ПЕРУЩИЦА и Пловдив /Стария град/

Очаквайте скоро
1-ви ден
Тръгване от Русе 06:00 часа – бензиностанция OMB / срещу ЖП гара Русе. Пристигане в Перущица и разглеждане на забележителности – Червената църква, Исторически музей, Църквата СВ. Архангел Михаил и Св. Атанасий, Дановото училище. Свободно време за вечеря и разходки. Нощувка в района на Перущица/Пловдив.

2-ри ден

В 08:30 часа. Разходка в  Пловдив – Стария град. Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“ (известен още като Стария град) е разположен върху три от хълмовете на Пловдив – Небет тепе, Джамбаз тепе и Таксим тепе, известни още като Трихълмието, и заема площ от 35 km². Той е формиран вследствие на непрекъснатия живот в града в продължение на векове (от праисторията до наши дни) и съчетава в себе си духа и архитектурата от Античността, Средновековието и българското възраждане. Разглеждане забележителности – Етнографски музей, Римски Стадион, Античен театър и други. Свободно време заобяд.  Отпътуване за   Русе – пристигане късно вечерта.


Цена: 118 лева


Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус/ микробус
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Беседи в туристически обект;
  • Нощувка със закуска в района на Перущица/Пловдив


Цената не включва:

  • Входни такси за туристически обекти:
  • Задължителна застраховка до 70 год. - 2.00 лв./човек/ за двата дни на тур.пакетДопълнителна информация


Условия за резервации :
  Необходими за резервация са трите имена / по лична карта или задграничен паспорт/; ЕГН и тел. за връзка на всеки турист !

• При резервация  се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването. 
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

Необходими документи за пътуване в страната: 
Валиден документ за самоличност. 
Забележка : 
Цената е калкулирана за група минимум от 14 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 3 дни преди датата на отпътуване. 
Информация за отпътуването се получава 1 ден преди датата на заминаване ! 
Моник Травел СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!! 
Туроператор '' Моник 1238 ЕООД'' има сключена застраховка ''Отговорност на лицензирани туроператори'' със ЗД"ЕВРОИНС"АД

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113