ОДРИН - ПЕТЪЧЕН ПАЗАР и ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Очаквайте скоро
1-ви ден

Отпътуване от Русе в 24.00 часа по маршрут: Русе - Лесово. Преминаване на ГКПП Лесово.

Пристигане в Одрин и първо време за пазаруване на пазара. Посещение на Музеят на здравето . Представител на музея ще ни посрещне
в зала с прожекция на филм за комплекса, на фона на музика. Восъчни фигури по подобие на Мадам Тисо пресъздават историята на древната медицина. Свободно време за обяд. Посещение на българската църква „Св. Св. Константин и Елена".

Настаняване в хотел 2/3*. Свободно време. Нощувка.
2-ри ден

Закуска. Освобождаване на хотела.

Посещение на най-голямата забележителност в Одрин джамията на султан Селим II .

Свободно време за посещение хипермаркети и МОЛ .

Около 14.30 часа отпътуване за България. Пристигане в Русе вечерта.


Цена: 139 лева


Цената включва:


Цената не включва:Допълнителна информация


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден задграничен паспорт или лична карта .За лица под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копия, валиден задграничен паспорт, акт за раждане. За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания.
Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена (по лична карта или паспорт) ; ЕГН на всеки турист и тел за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 3 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113Календар