КРИЧИМ – ДЕВИН – ЯГОДИНА – РОЖЕНСКИ ПОЛЯНИ – ЯГОДИНСКА ПEЩЕРА/ОРЛОВО ОКО

Очаквайте скоро
 • Задължително изискване към туристите е да се движат като група и да се съобразяват с темпото, което определя водачът.
 • При мъгла, непроходими, опасно хлъзгави, стръмни, наводнени участъци на пешеходните маршрути, при лошо време или след проливни дъждове и свлачища, или други неподходящи метеорологични условия водачът има право еднолично да промени програмата от съображения за сигурността на участниците.
 • При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.
 • Преходът е достъпен за туристи, които нямат здравословни проблеми с краката, сърцето или др. заболявания.
1-ви ден
Отпътуване от Русе 04,30 часа, Кубрат – 05:30 часа- по маршрут Велико Търново –Стара Загора – Перущица/фотопауза на Червената църква - Кричим. Престой и разходка в Царския дворец в Кричим. Свободно време за обяд. Продължаваме към Девин - Ягодина. Настаняване в комплекс Попини лъки . Свободно време. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Отпътуваме за Роженски поляни и присъстваме на конкурсите за песни, танци и музика. Връщаме се в хотел Попини лъки. Нощувка

3-ти ден

Закуска. Отпътуване към с. Ягодина. Оттам с джипове се изкачваме до панорамна площадка Орлово око. След кратък престой и фотографиране, продължаваме към Ягодинска пещера. Проучванията на пещерата започват през 1963 година от спелеолозите в Чепеларе. На 5 метра от естествения вход те са открили праисторическо жилище от 4-то хилядолетие преди новата ера (периода на каменно-медната епоха).  Посещение на пещерата и отпътуване за КУБРАТ - Русе. Пристигане късно вечерта.


Цена: 249 лева

човек в двойна или тройна стаяЦената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус,
 • пътни и паркгинг такси,
 • представител на фирмата
 • 2 нощувки и закуски хотел Попини лъки/Ягодина,
 • беседи в туристическите обекти


Цената не включва:

 • медицинска застраховка за целия период на екскурзията - 3 лв.
 • Джипове до Орлово око - 12лв. , Ягодинска пещера: 5 лв.
 • Трансфери с местни бусове до Ягодинска пещера и Дяволско гърло – 8 лв /при невъзможност да се мине с големи МПСДопълнителна информация


Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, които „Моник 1238” ЕООД е посочила, са информативни и фирмата не носи отговорност! Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!
При записване се внася депозит 100 лв./човек и се доплаща 10 дни преди датата на отпътуване !


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113