НЕСЕБЪР- ОСТРОВ АНАСТАСИЯ - СОЗОПОЛ - РАВАДИНОВО-БЕГЛИКТАШ

Очаквайте скоро
3 дни /2 нощ.   
1-ви ден

Тръгване от Русе в 06.00 ч.-бензиностанция  ОМВ срещу ЦЖП гара. Отпътуване към Несебър с посещение на стария град Несебър-Това е един от най-старите градове в Европа. Основан е около 3000 години преди новата ера от траките и е смятан за градът в България с най-много запазени архитектурни паметници от Средновековието. Свободно време и възможност за обяд. Отпътуване от Бургас с корабче към остров Анастасия / Най-ранното човешко присъствие на острова е засвидетелствано през епохата на късната античност (IV-VI век). Доказателство за това е обилният керамичен материал, открит при подводните проучвания, проведени през 1973 г./- посещение на остров Анастасия и Замъкът Равадиново. Нощувка в района на Приморско .


2-ри ден
Свободен ден за плаж  и разходка !

3-ти ден

Закуска. Отпътуване към Созопол/7 септември 1974 г. старият град на Созопол е обявен за архитектурен и археологически резерват „Старинен Созопол”.На близкия остров Св. Иван през 2010 г. бяха открити мощи на св. Йоан Кръстител. Ценната реликва днес се пази в храма „Св. св. Кирил и Методий” и привлича хиляди поклонници от цял свят./ Свободно време и възможност за обяд. Отпътуване към Бегликташ.Пристигане в Русе вечерта.


Цена: 209 лева
настаняването в хотела е в двойни и тройни стаи


Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус/микробус
  • 2 нощувки и закуска в района на Приморско
  • Екскурзоводско обслужване
  • Беседи в туристическите обекти


Цената не включва:

  • Задължителна застраховка
  • Входни такси: двупосочен билет остров Анастасия – 16лв. . + билет за музея - 6лв
  • Замъкът Равадиново – 20 лв., Бегликташ – 4 лв.
  • Разходи от личен характерДопълнителна информация


Минимален брой туристи - 14 човека
При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.
Необходими документи за резервация - 3 имена  (по лична карта или паспорт) ; ЕГН на всеки турист и тел. за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 3 дни преди датата на тръгване !!!


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113