КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ - ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА –ЛОВЕЧ

17/08/2024
1-ви ден
Отпътуване от Русе в 6:00 ч. -  бензиностанция ОМВ срещу ЖП гара. Пристигане в село Крушуна - пешеходна обиколка (с входна такса е - дол. плащане) до водната каската от водопади. Обиколка по екопътеката и свободно време за снимки. Отпътуване за село Деветаки. Пристигане на моста над река Осъм на пътя за село Деветаки. Пешеходна разходка до уникалната и огромна Деветашка пещера, малко позната за българите, поради секретния обект, намирал се доскоро в нея. Продължаваме към Ловеч - спиране в центъра на града, недалеч от моста на Кольо Фичето. Разходка в старинния квартал Варошас посещение на църквата "Света Богородица", Музея на Васил Левски и Етнографски музей и др. Свободно време. Отпътуване за Русе - пристигане късно вечерта.

Цена: 44 лева


Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус / микробус
  • представител от фирмата


Цената не включва:

  • входни такси за посещаваните обекти
  • лични разходи
  •  Задължителна застраховка  до 70 год. - 1.00 лв.Допълнителна информация


Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, фериботи, корабчета и др. атракции,
които „Моник 1238” ЕООД е афиширал, са информативни и фирмата не се обвързва с тяхната абсолютна точност !Минимален брой туристи - 24 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 5 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена  (по лична карта или паспорт) ЕГН на всеки турист и тел.номер за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 3 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!


Туроператор „Моник 1238 ЕООД “  има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“  със ЗД''ЕВРОИНС''АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100004620/14.07.2023г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113