Русе – Одрин - Русе

31/07/2021
ШОПИНГ
  • Сертификат за ваксинация срещу COVID-19 (14 дни след втора доза).
  • Отрицателен резултат от PCR тест или антигенен тест.
  • Положителен тест за преболедуване на COVID-19 през последните 6 месеца
1-ви ден
Отпътуване по маршрут  от гр.Русе в 02.00 ч. - бензиностанция ОМВ срещу  ЖП Гара . Пристигане в Одрин преди обяд  - туристическата обиколка. Посещават  се  борса за пазаруване на едро и дребно /свободно време/, МОЛ Марги – свободно време за пазаруване и на Синия пазар. След това посещаваме Джамията "Селимие" - символът на Одрин, построена през 1575 г. по проект на Българският еничар Мимар Синан , който строи и джамията в София. Нейните изящни 70-метрови минарета, са неразделна част от архитектурния силует на сградата и са най-високите в Турция, със своите 70 м. Интересна подробност са 999-те прозорци. Свободно време за пазар и разходка в центъра на града, където са покритите базари. Възможност да опитаме турски специалитети – тава джигер и др./ Oколо 17:30 часа - отпътуване за България. Пристигане в Русе около 24.00 часа.

Цена: 45 лева


Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус/микробус в зависимост от броя на хората
  • пътни и магистрални такси
  • Панорамна обиколка на Одрин
  • екскурзоводско обслужване


Цената не включва:

  • задължителна  застраховка за лица до 80г. - 2 лева / човек
  • лични разходи
  • хранаДопълнителна информация


Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, фериботи, корабчета и др. атракции,
които „Моник 1238” ЕООД е афиширал, са информативни и фирмата не се обвързва с тяхната абсолютна точност !


 

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася цялата сума!!!

Полезна информация: Валутeн курс: 0,30 лв. = 1 TL

Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист ,ВАЛИДЕН ЗАДГРАНИЧЕН ПАСПОРТ !

Необходими документи за пътуването - валиден задграничен паспорт;

За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител или двамата родители,оригинал и копия, валидна лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия .

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!


Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори”със ЗД"ЕВРОИНС"АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100002193/17.07.2019г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113