СЪРБИЯ /КРЕПОСТ РОМУЛИАНА – БУКОВСКИ МАНАСТИР - ЛЕПЕНСКИ ВИР –РАЙКОВА ПЕЩЕРА – ВИДИН

Очаквайте скоро
1-ви ден
Отпътуване от Русе в 23,00 часа предния ден часа от СИБ по маршрут Плевен - Монтана – ГКПП Връшка чука. Посещение на Римска крепост Феликс Ромулиана /11 км от Зайчар/- резиденцията на император Галерий -късноримският археологически комплекс Гамзиград. Свободно време. Посещение на манастир Буково запазил изключително ценни стенописи на Дева Мария с младенеца и фреска на Архангел Михаил. При възможност настаняване в хотел Лепенски Вир. Отпътуване за комплекс Лепенски вир - единственият в света, основан около 8000 години преди нашата ера. Свободно време. Вечеря в хотела. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Посещение на най-красивата и известна „Райкова пещера“ осветлена и уредена за туристи 2 км. с богати сталактити и сталагмити, до град Майденпек. Свободно време за обяд. Отпътуване за България с преминаване през Видин – пристигане в Русе късно вечерта.

Цена: 149 лева


Цената включва:

  • Транспорт
  • 1 нощувки със закуска и вечеря в хотелски комплекс Лепенски вир
  • безплатно ползване на басейна
  • беседи в обектите от местни гидове
  • представител на травел  агенцията


Цената не включва:

  •  входни такси – общо около 10 евро
  • медицинска застраховка по желание – 1лв/ден до 65 год.;2лв/ден от 65 до 79 год.Допълнителна информация


Цените на входните такси на музеите и други туристически обекти, фериботи, корабчета и др. атракции,
които „Моник 1238” ЕООД е афиширал, са информативни и фирмата не се обвързва с тяхната абсолютна точност !Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност.

Необходими документи за пътуването - валидна лична карта или задграничен паспорт;

За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител или двамата родители,оригинал и копия, валидна лична карта или паспорт, акт за раждане и преснимани копия

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори”със ЗАД"АРМЕЕЦ"АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗАД Армеец” АД с полица № 18 100 1315 0000619770/17.08.2018г., със седалище и адрес на управление: ул. „Стефан Караджа” №2, 1000 София, ЕИК 121076907