БАСАРБОВСКИ МАНАСТИР – ИВАНОВСКИ СКАЛНИ ЦЪРКВИ - СРЕДНОВЕКОВНА КРЕПОСТ “ЧЕРВЕН” - ПЕЩЕРА “ОРЛОВА ЧУКА”

Очаквайте скоро
1-ви ден
08:00ч. Отпътуване от Русе.Посещение на Басарбовски манастир. Басарбовският скален манастир „Св. Димитрий Басарбовски” е разположен в долината на река Русенски Лом, близо до село Басарбово и на 10 км от град Русе.Скалният манастир води началото си още от Второто българско царство, но за пръв път името му се споменава в османски данъчен регистър от 1431 г.Отпътуване за Ивановските скални църкви.Посещение. Скалният манастир „Св. Архангел Михаил” се намира на 22 км от Град Русе, в близост до село Иваново, в границите на Природен парк „Русенски Лом”. До комплекса води асфалтов път с указателни табели, а в подножието на скалите има паркинг за автомобили. Система от стъпала в скалите дава достъп на посетителите до различните църкви и параклиси в района.Отправяне към гр. Червен – обиколко на средновековната крепост и свободно време за обяд. Около следобед отпътуване към пещера Орлова чука.Посещение.Свободно време.Отправяне към Русе

Цена: 25 лева


Цената включва:

  • транспорт
  • представител на фирмата
  • беседи


Цената не включва:

  • входни такси за обектите
  • задължителна застраховкаДопълнителна информация


ПРОГРАМАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПРИ МИНИМУМ 24 ЧОВЕКА.

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 3 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация – 3 имена  (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер, валидност и тел.номер за връзка !

Необходими документи за пътуването - валидна лична карта или задграничен паспорт;

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 3 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100002193/17.07.2019г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113