ПЛЕВЕН

18/12/2021
1-ви ден
Отпътуване от Русе – 7:00ч. Преминаване през Две Могили и отпътуване към Плевен. Пристигане в града. Посещение на панорама „Плевенска епопея“. Свободно време за обяд и разходки. Посещение на Мавзолей-костница „Св. Георги“. Посещение на парк „Кайлъка“ и свободно време. Отпътуване за Русе.

Цена: 40 лева


Цената включва:

  • транспорт
  • беседи
  • представител от травел агенцията


Цената не включва:

  • входни такси за обектите
  • застраховка
  • лични разходи
  • хранаДопълнителна информация


Екскурзията се осъществява при минимум 24 туриста.

Начин на плащане : В брой или по банков път. При записване се внася аванс 50% и се доплаща до 5 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация – 3 имена (по лична карта или паспорт) ЕГН на всеки турист, адрес, лична карта номер и валидност и тел. номер за връзка

Необходими документи за пътуването - валидна лична карта или задграничен паспорт;

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 3 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100002193/17.07.2019г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113