Плиска – Мадара - Преслав

Очаквайте скоро
1-ви ден
Опътуване от Русе - бензиностанция ОМВ срещу ЖП гара – 7:00ч. в посока Плиска. Пристигане и разглеждане на Първата българска столица. Интересни обекти в града са цитадела с мощни отбранителни стени, голям дворец, малък дворец и базаилика, строена с каменни блокове.Разглеждане на Двора на Кирилицата. Свободно време за обяд. Отпътуване за с.Мадара. Разглеждане на резервата с мадарския конник, базиликата, пещерите, извора на нимфите. Отпътуване към Втората българска столица - Велики преслав. Разглеждане на средновековния град включва Големия дворец, тронната зала, крепостните стени, кръглата църква - разглеждане на съвременния град включва националния историко-археологически музей, в който се помещават предмети открити в разкопките. Около 17:00 часа отпътуване за Русе.

Цена: 44 лева


Цената включва:

  • транспорт с лицензиран микробус/автобус;
  • представител от травел агенцията;


Цената не включва:

  • входни такси за обектите
  • лични разходи
  • храна
  • мед.застраховкаДопълнителна информация


Минимален брой туристи - 40 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 5 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 3 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Туроператор „Моник 1238 ЕООД“  има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“  със ЗД"ЕВРОИНС"


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100003999/14.07.2022г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113