ЗАМЪКЪТ РАВАДИНОВО – СОЗОПОЛ

Очаквайте скоро
1-ви ден
Тръгване от Русе – 6:00ч. – бензиностанция ОМВ срещу ЖП гара. Отпътуване към Замъкът Равадиново – посещение на замъкът и свободно време. След като прекрачите входа на комплекса "Влюбен във вятъра", ще се озовете в един паралерен свят. Наоколо свободно се разхождат пауни, а въздухът е напоен с аромат на билки и цветя,  които тук са в изобилие. Високите кули на замъка, обрасли с бръшлян, ще ви накарат да си припомните приказките на братя Грим. По обяд отпътуване към Созопол – посещение на стария град - Созопол е основан в 610г. пр. Хр. от преселници от богатия малоазиски град Милет. Грдът - държава Аполония Понтика, както всъщност е античното му име, възниква на мястото на старо тракийско селище. Интересни за посещение са Историческия музей и останки от крепостната стена, църквата Свети Георги Победоносец, Музеен Комплекс Южна крепостна стена и кула. Свободно време и възможност за обяд. Отпътуване към Русе - пристигане вечерта.

Цена: 45 лева


Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус / микробус
  • представител от травел агенцията
  • беседи
  • застраховка до 65 год.


Цената не включва:

  • входни такси за обектите - Замък Равадиново - 16лв./ за деца-14лв.
  • лични разходи
  • храна
  • застраховка от 65 год. до 70 год. - 1.00 лв.
  • лица над 70 год. се застраховат индивидуално по тяхно желание !Допълнителна информация


Минимален брой туристи - 40 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 5 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена  (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 5 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Туроператор „Моник 1238 ЕООД“  има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“  със ЗД"ЕВРОИНС"АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗАД Армеец” АД с полица № 18 100 1315 0000619770/17.08.2018г., със седалище и адрес на управление: ул. „Стефан Караджа” №2, 1000 София, ЕИК 121076907