НЕСЕБЪР- ОСТРОВ АНАСТАСИЯ - СОЗОПОЛ - РАВАДИНОВО-БЕГЛИКТАШ

15-16/06/2024

2 дни / 1 нощ.

1-ви ден
Тръгване от Русе в 5.30 ч.-бензиностанция  ОМВ срещу ЦЖП гара. Отпътуване към Несебър с посещение на стария град Несебър-Това е един от най-старите градове в Европа. Основан е около 3000 години преди новата ера от траките и е смятан за градът в България с най-много запазени архитектурни паметници от Средновековието. Свободно време и възможност за обяд. Отпътуване от Бургас с корабче към остров Анастасия / Най-ранното човешко присъствие на острова е засвидетелствано през епохата на късната античност (IV-VI век). Доказателство за това е обилният керамичен материал, открит при подводните проучвания, проведени през 1973 г./- посещение на остров Анастасия и Замъкът Равадиново. Нощувка в района на Созопол .

2-ри ден

Закуска. Отпътуване към Созопол/7 септември 1974 г. старият град на Созопол е обявен за архитектурен и археологически резерват „Старинен Созопол”.На близкия остров Св. Иван през 2010 г. бяха открити мощи на св. Йоан Кръстител. Ценната реликва днес се пази в храма „Св. св. Кирил и Методий” и привлича хиляди поклонници от цял свят./ Свободно време и възможност за обяд. Отпътуване към Бегликташ.Пристигане в Русе вечерта.


Цена: 168 лева
В цената не е включена задължителната застраховка за лица до 70 год. !


Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус/микробус
  • 1 нощувка и закуска / Созопол или Приморско /
  • Екскурзоводско обслужване
  • Беседи в туристическите обекти


Цената не включва:

  • Задължителна застраховка
  • Входни такси: двупосочен билет остров Анастасия - 16лв./12лв. и за деца от 3 до 7 год.- 6 лв.
  • билет за музея - 6лв./4лв.;
  • Замъкът Равадиново - 16лв.
  • БЕГЛИКТАШ - 4 лв./ 2 лв.
  • Разходи от личен характерДопълнителна информация
Минимален брой туристи - 24 човека

Начин на плащане: В брой или по банков път. При записване се внася аванс 30% и се доплаща до 10 дни преди тръгването.

Необходими документи за резервация - 3 имена  (по лична карта или паспорт) ; ЕГН на всеки турист и тел. за връзка !

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи - 5 дни преди датата на тръгване !!!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

Туроператор „Моник 1238 ЕООД“  има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“  със ЗД"ЕВРОИНС"АД


Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на травел агенция Моник !

Туроператор „Моник 1238 ЕООД” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора” със застраховател „ЗД ЕВРОИНС” АД с полица № 03700100004620/14.07.2023г., със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Христофор Колумб” №43, ЕИК 121265113